Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt. Lunch Link & learn Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen. Een kosteloze en informele kennissessie van max. 2 uur bij u op locatie, onder het genot van een door ons verzorgde lunch. Training Een combinatie van theorie en praktijk waarbij vaardigheden worden verbeterd/vergroot.
Basic
Advanced

Seminar Secure Remote Access 8

Classificatie
InvesteringKosteloos
Data:
15 oktober 2020 09:00 - 16:00Reeuwijk
Direct inschrijven (mijzelf en/of anderen)

Meer en meer worden internet en mobiel internet toegepast om industriële applicaties op afstand te beheren of om data op afstand op te vragen en te loggen. Het spreekt voor zich dat security hierbij een belangrijk aandachtspunt is.

Remote maintenance: diagnose op afstand

Remote control: besturen en opvolgen op afstand

Inhoudelijk:

Tijdens dit seminar wordt dieper ingegaan de specifieke kenmerken van verschillende technologieën om industriële applicaties op afstand te beheren.

Programma: 

  • Inleiding remote maintenance en remote access.

  • Internet (WLAN, TCP/IP model, IP-adressen, routers).

  • Mobiel internet (GSM, GPRS, UMTS).

  • Security (VPN, IPsec, certificaten).

  • Praktische demonstraties.

Voor wie?

Een interessante dag voor iedereen die meer wil weten over het op afstand te beheren of om data op afstand op te vragen en te loggen van industriële installaties. Hierbij valt te denken aan: hardware engineers, engineers, projectleiders, inspecteurs en adviseurs.

Dit levert het seminar Secure Remote Access op:

Na afloop van dit seminar is de deelnemer bekend met de specifieke kenmerken van de verschillende technologieën en oplossingen (internet, mobiel internet, security, VPN, firewalls ….) en kan hij/zij de perfecte oplossing voor een Remote Access applicatie op een veilig, verantwoorde wijze bepalen.

Review van dit seminar

‘Eindelijk aandacht voor security in de technische systemen.’

Maatregelen met betrekking tot het coronavirus COVID 19.

Omwille van de gezondheid van de deelnemers en collega's hebben wij besloten om alle opleidingen van Phoenix Contact Academy op locatie tot 1 september 2020 te annuleren.

Met dit besluit hopen wij bij te dragen aan risicominimalisering en ieders gezondheid te waarborgen. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

Om uw kennisniveau toch bij te spijkeren de komende periode hebben wij ons aanbod webinars uitgebreid:

Een totaaloverzicht van deze webinars ziet u in één oogopslag in de agenda op deze website (of klik hier).

Wij ontmoeten u graag online!