Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt.
Basic
Advanced

Workshop Training Programmeren C++

Classificatie
InvesteringTotaalprijs € 1.580,- (artikelnr. 5990052) inclusief lunch
Data9 november t/m 12 november 2020 09:00 - 16:00
Locatie Zevenaar
Direct inschrijven (mijzelf en/of anderen)

C is een succesvolle programmeertaal die een groot toepassingsgebied kent. Veel IT- en ook OT-applicaties zijn geprogrammeerd in C, maar ook besturingssystemen zoals Unix, Microsoft Windows, macOS en Linux zijn voor het grootste deel in C geschreven.

In de jaren tachtig van de vorige eeuw is de programmeertaal C uitgebreid met objectgeoriënteerde syntaxelementen naast de procedurele programmeertechnieken waarop C is gebaseerd. Deze taal noemen we C++ en biedt programmeurs de mogelijkheid om applicaties te ontwikkelen op objectgeoriënteerde (OO) wijze. C++ is volledig compatible met C waardoor het mogelijk is bestaande modules en libraries die in C zijn geschreven te combineren met OO modules in C++.

Inhoudelijk:

De training wordt gegeven door ervaren docenten die beschikken over veel praktische kennis. De training zal plaatsvinden in één van onze trainingscentra of in overleg op locatie. Bij de training wordt gebruik gemaakt van verhelderende voorbeelden, theoretische vraagstukken en praktische oefeningen die zijn afgestemd op de PLCnext Controller AXC F 2152.

De leerdoelen voor deze training zijn:

  • Een C++-programma schrijven en testen met basis-statements.

  • Een C++-programma schrijven met gebruik van een vooraf opgezet ‘class diagram’.

  • Een C++-programma programmeren deels gebruikmakend van bestaande C code.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor programmeurs en software engineers die programma’s in C++ willen kunnen lezen, aanpassen en schrijven. Voor deelname aan deze training is voorkennis van de programmeertaal C vereist aangezien de C++ programmeertaal de objectgeoriënteerde extensie is van C.

Dit levert de training programmeren C++ op:

Na het doorlopen van de training is de deelnemer in staat om de C++ syntax te begrijpen en C++-programma’s optimaal object-georiënteerd te kunnen opbouwen.