Signaalintegriteit en impedantie – Gezamenlijk webinar van Polar, NCAB en Phoenix Contact

17 maart 2022
Onder het motto ‘Optimalisatie van signaalintegriteit’ organiseren Polar, NCAB en Phoenix Contact een gezamenlijk educatief webinar over de optimalisatie van PCB-impedanties.

Door de sterk groeiende behoefte aan signaalbandbreedte nemen ook de behoeften aan de data-integriteit toe. Hermann Reischer van Polar Instruments, Michiel Op den Camp van NCAB Group Benelux en Sebastian Stamm van Phoenix Contact bekijken vanuit verschillende invalshoeken hoe de factoren frequentie, materialen, geometrie en plaatsing van onderdelen aan een verlies- en reflectiearme overdracht bijdragen. De deelnemers staat praktijkgerichte vakkennis te wachten: van het ontwerp en de productie van de printplaat, van meetapparatuur en simulatie, tot de aansluittechniek van de printplaat.

Het kosteloze Engelstalige webinar vindt plaats op woensdag 6 april 2022 van 10:00 tot 12:00 uur of van 19.00 tot 21.00 uur. Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u op:  https://www.ncabgroup.com/signal-integrity-and-impedance.