Phoenix Contact Academy
Sluit je aan.

 

De vierde industriële revolutie komt er aan! Met een razend tempo worden er nieuwe ontwikkelingen gedaan op het gebied van automatiseringstechniek en connectiviteit. Dat heeft grote invloed op alle systemen waarmee we als technische vakmensen dagelijks te maken hebben. Processen en werkomgevingen worden steeds complexer, dat vraagt om flexibiliteit en een continue investering in kennis.

Daarom is er de Phoenix Contact Academy, een leeromgeving waar veel kennis over onder meer elektrotechniek, industriële automatiseringstechniek en connectiviteit is gebundeld. Phoenix Contact Academy biedt hiervoor online e-learning modulen en webinars aan maar ook praktijkgerichte en compleet verzorgde workshops, lunch & learn en seminars.

Sluit aan bij professionals

Phoenix Contact is de drijvende kracht achter dit groeiende professionele kennisplatform. Als wereldwijd marktleider op het gebied van industriële aansluittechniek en innovator in industriële automatisering, zijn we een bron van kennis over relevante onderwerpen waarmee onze vakgenoten te maken hebben of krijgen. Deze kennis, die we graag delen, stelt bedrijven in staat om hun vakmensen te enthousiasmeren, te ontwikkelen en op te leiden, deels vanuit theorie, deels vanuit de praktijk.

Sluit aan op de toekomst

Phoenix Contact is een familiebedrijf dat de toekomst op verantwoorde wijze wil vormgeven. Daarom vinden we kennisdeling van groot belang. Hiermee helpen we onze klanten om te innoveren, om efficiënt te werken en om veilige machines en installaties met een hoge beschikbaarheid te realiseren. We inspireren ze om machines en installaties te innoveren voor het succes van vandaag én morgen. Op deze manier dragen we dagelijks ons steentje bij aan continue ontwikkeling van industriële vakkennis voor bedrijven en scholen. Met de beste producten en direct toepasbare kennis helpen we u om aan te sluiten op de toekomst.

Sluit aan bij het netwerk!

Contact met vakgenoten is bijzonder waardevol. Met gelijkgestemden praten over uitdagingen en kansen in het vak levert vaak mooie inzichten op. Daarom is de Phoenix Contact Academy niet alleen een kennisplatform maar ook een netwerkplatform. Het hele jaar door organiseren we inspirerende en geheel verzorgde bijeenkomsten in één van onze moderne technologie- en trainingscentra of, op verzoek, incompany.

Zo maken we samen de wereld elke dag een beetje slimmer.