Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt. Lunch Link & learn Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen. Een kosteloze en informele kennissessie van max. 2 uur bij u op locatie, onder het genot van een door ons verzorgde lunch. Training Een combinatie van theorie en praktijk waarbij vaardigheden worden verbeterd/vergroot.
Basic
Advanced

Webinar

Single Pair Ethernet

Ervaring van een deelnemer

‘‘Inhoudelijk een duidelijke presentatie.
Classificatie
InvesteringKosteloos
Data:
Klik op een datum om in te schrijven
10:00 - 11:00VirtueelNederlands

Wat is Single Pair Ethernet precies?

Single Pair Ethernet (SPE) is een nieuwe Ethernet technologie die een aantal beperkingen van het conventionele Ethernet gaat wegnemen. Zo stelt SPE de gebruiker in staat om te communiceren over afstanden groter dan 100 meter in bijvoorbeeld de procesindustrie. Daarnaast heeft de connector een compact ontwerp waardoor SPE ook toegepast kan worden in de laatste meters van het industriële netwerken en opent de eenvoudige twee-aderige aansluiting letterlijk en figuurlijk deuren in de gebouwen automatisering.

Single Pair Ethernet (SPE) maakt de overdracht van Ethernet via slechts één aderpaar mogelijk. Het ontsluit nieuwe toepassingsgebieden en maakt compacte en kosten efficiënte communicatie met apparaten mogelijk. Echter, deze nieuwe technologie introduceert ook complicaties zoals een lagere compatibiliteit door nieuwe connectoren.

Inhoudelijk:

Onze expert geeft u inzicht in de laatste ontwikkelingen en wijst u op enkele belangrijke aandachtspunten omtrent SPE.

Onderstaande onderwerpen komen aan de orde:

  • De positie en oriëntatie van SPE als onderdeel van het Ethernet ecosysteem

  • De krachtige kenmerken van SPE

  • Use cases met SPE

  • De ontwikkelstatus van SPE

  • De volwassenheid van SPE

Voor wie?

Productontwikkelaars, Hardware-engineers, PLC-programmeurs etc. 

Dit levert het Webinar Single Pair Ethernet op:

Dit webinar kent een oriënterend karakter op het SPE-thema en daardoor is de inhoud breed maar gaat minder diep in op specifieke technologieën. Heeft u behoefte aan meer verdiepende kennis over SPE? Neem dan contact met ons op.