Het eerste PLCnext Certified Engineer certificaat is uitgereikt!

Bert van der Linden (rechts) overhandigt PLCnext Certified Engineer certificaat aan Tristen Klein Meuleman (links).

12 mei 2021

In een snel veranderende wereld, waarin steeds meer nieuwe technologieën en open systemen zullen worden toegepast, zal ook de industriële automatisering een fundamentele verandering ondergaan. Om deze veranderingen te kunnen realiseren, zal enerzijds de traditionele PLC veel opener moeten worden, zonder in te leveren op de speciaal voor deze branche ontwikkelde eigenschappen. Anderzijds zullen ook engineers moeten leren deze nieuwe technologieën te integreren in bestaande en nieuwe systemen.

De PLCnext Technology biedt hiervoor de technologische mogelijkheden en middels het PLCnext Certified Engineer Program leert de engineer deze nieuwe mogelijkheden te benutten. Tristen Klein Meuleman, Technical Consultant PLCnext Technology bij Phoenix Contact B.V. heeft het Associate programma succesvol afgerond en heeft van Bert van der Linden, Program Manager Technical Education bij Phoenix Contact, het eerste PLCnext Certified Engineer certificaat overhandigd gekregen.

Dit certificaat is een kwaliteitslabel voor software engineers die zich willen onderscheiden in de markt met hun kennis over de PLCnext Technology. Met het label bevestigen software engineers hun professionele expertise en meerwaarde.

Interesse?
Wil jij ook een PLCnext Certified Engineer certificaat bemachtigen en zo een bijdrage leveren aan de digitale transformatie binnen de industrie? Meld je dan aan op PHOENIX CONTACT | Academy | PLCnext Certified Engineer – ASSOCIATE (NIEUW) (phoenixcontactacademy.nl).