Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt. Lunch Link & learn Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen. Een kosteloze en informele kennissessie van max. 2 uur bij u op locatie, onder het genot van een door ons verzorgde lunch. Training Een combinatie van theorie en praktijk waarbij vaardigheden worden verbeterd/vergroot.
Basic
Advanced

Training

PLCnext Certified Engineer – ASSOCIATE

Classificatie
Investering€ 597,- per persoon / excl. BTW
Ik heb interesse. Neem contact met mij op

WHAT’S NEXT?
Het PLCnext Certified Engineer certificaat is een kwaliteitslabel voor software engineers die zich willen onderscheiden in de markt met hun kennis over de PLCnext Technology. Met het label bevestigen software engineers hun professionele expertise en meerwaarde.

NEXT STEP:
Tijdens het PLCnext Certified Engineer Program leert de kandidaat de nieuwe, onbegrensde mogelijkheden, die de PLCnext Technology biedt, te gebruiken voor het ontwikkelen van flexibele en toekomstbestendige industriële automatiseringssystemen. Met dit programma kunnen software engineers drie opeenvolgende certificaten behalen, namelijk: ASSOCIATE, PROFESSIONAL en EXPERT.

Elk PLCnext Certified Engineer Program is technologie-georiënteerd en bestaat uit twee delen:

Hierbij streven we ernaar dat er zoveel mogelijk activiteiten op de door de kandidaat gewenste tijd en locatie kunnen worden uitgevoerd.

Elke kandidaat die de proeve van bekwaamheid met een voldoende heeft afgesloten, ontvangt een Open Badge1

1 Open Badges is het internationale platform voor digitale badges/certificaten. Zie: https://openbadges.org/

YOU’RE NEXT: PLCnext Certified Engineer – ASSOCIATE 
Wat houdt het ASSOCIATE certificaat precies in? Na deelname beheerst de software engineer vaardigheden om een solution app te maken voor de PLCnext Controllers, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het PLCnext ecosysteem. Een solution app is een real-time applicatie voor de PLCnext Controllers en bevat een mix van technologieën, zoals IEC programma’s en C++ programma’s. Bovendien weet de kandidaat aan welke eisen een real-time C++ programma moet voldoen en is in staat om de app te laten communiceren (via bijvoorbeeld OPC-UA of REST) met andere apps in de PLCnext Controller.

Toelatingseisen en investering
De studiebelasting voor het behalen van een certificaat is afhankelijk van de (voor)kennis. Als de kandidaat voldoet aan toelatingseisen, moet hij/zij rekening houden met ongeveer 0-40 uur voor het schakelprogramma en ongeveer 100-140 uur voor de proeve van bekwaamheid. De kosten voor een certificaat (begeleiding en beoordeling) bedragen € 595,- excl. BTW.

Een kandidaat die niet voldoet aan de toelatingseisen kan gebruik maken van het schakelprogramma. Dit schakelprogramma is te verkrijgen via Phoenix Contact.

De eventuele vragen die de kandidaat tijdens de proeve van bekwaamheid heeft over de PLCnext Technology, kunnen op de PLCnext Community of via e-mail aan Phoenix Contact worden gesteld.