Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt. Lunch Link & learn Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen. Een kosteloze en informele kennissessie van max. 2 uur bij u op locatie, onder het genot van een door ons verzorgde lunch. Training Een combinatie van theorie en praktijk waarbij vaardigheden worden verbeterd/vergroot.
Basic
Advanced

Webinar

Cybersecurity voor OT

Classificatie
InvesteringKosteloos
Data:
Klik op een datum om in te schrijven
09:00 - 10:00VirtueelNederlands
16:00 - 17:00VirtueelNederlands
09:00 - 10:00VirtueelNederlands
16:00 - 17:00VirtueelNederlands

In het tijdperk van de digitalisering is niets zo belangrijk dan de bescherming van digitale gegevens en diensten – uw persoonlijke, maar vooral ook die van uw onderneming. Door de explosieve toename van cyberdreigingen komen overheden met een nieuwe (aanvullende) wetgeving en stellen daarbij uitdagende doelen. Maar wat betekent dit voor U? Hoe kunt u voldoen aan de strenge voorschriften en waar te beginnen?

Inhoudelijk:

In het webinar bespreken we enkele veel voorkomende cybersecurity dreigingen en hun impact, de voor de OT belangrijke cybersecurity wetgeving en hoe we aan deze wetgeving kunnen voldoen.

Wat heeft de deelnemer nodig?

  • Computer met internettoegang.
  • Headset met USB-aansluiting of losse ‘oortjes’ met eventueel een microfoon (de deelnemer kan via de chat vragen stellen).

Data

Wanneer geen van de bovenstaande data past in uw agenda zijn wij graag bereid, in overleg met u , een extra webinar te plannen.
Stuur hiervoor een mail naar: academy@phoenixcontact.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor wie?

Een interessant webinar voor iedereen die zich wil informeren over cybersecurity binnen de industriële automatisering.

Dit levert het webinar op:

Aan het einde van dit webinar bent u bekend met nieuwe cybersecurity wetgeving zoals de NIS 2, de CRA en de nieuwe Machineverordening en we laten u daarnaast zien hoe u aan deze wetgeving kunt voldoen.