Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt. Lunch Link & learn Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen. Een kosteloze en informele kennissessie van max. 2 uur bij u op locatie, onder het genot van een door ons verzorgde lunch. Training Een combinatie van theorie en praktijk waarbij vaardigheden worden verbeterd/vergroot.
Basic
Advanced

Lunch Link & learn PLCnext Technology

Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen.

Classificatie
InvesteringGratis
Ik heb interesse. Neem contact met mij op

PLCnext Technology combineert de betrouwbaarheid van een PLC met de flexibiliteit van een smart device. Dat maakt de weg vrij voor open, flexibele systemen, veilig verbonden met het internet. Met dit innovatieve besturingsplatform werkt u zonder de beperkingen van gesloten, fabrikant-specifieke systemen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uw Link & learn sessie:

Wilt u uw engineers informeren over de laatste stand van de techniek? Vraag dan een Link & learn sessie aan. Onze productspecialist laat u via een online sessie kennis maken met de unieke kenmerken van de PLCnext Technology.

 

Uw menu

  • u kunt kiezen voor een online sessie in de ochtend of de middag
  • interessant voor software engineers en R&D-managers
  • verschillende live demo-opstellingen
  • na de sessie sturen we u een smakelijke lekkernij toe

Wat komt ter tafel

Tijdens deze Link & learn sessie maakt de deelnemer kennis met de unieke kenmerken van de PLCnext Technology. We bespreken onder andere de architectuur van de klassieke PLC, de PLCnext Technology en andere besturingsoplossingen. Tenslotte ervaart de deelnemer aan de hand van verschillende demonstraties welke voordelen de PLCnext Technology biedt en hoe eenvoudig data met de ProfiCloud kan worden uitgewisseld.