Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt. Lunch Link & learn Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen. Een kosteloze en informele kennissessie van max. 2 uur bij u op locatie, onder het genot van een door ons verzorgde lunch. Training Een combinatie van theorie en praktijk waarbij vaardigheden worden verbeterd/vergroot.
Basic
Advanced

Training

Programmeren C

Classificatie
InvesteringTotaalprijs € 1.580,-, excl. BTW (artikelnr. 1360700)
Ik heb interesse. Neem contact met mij op

C is een succesvolle programmeertaal die een groot toepassingsgebied kent. Veel IT- en ook OT-applicaties zijn geprogrammeerd in C, maar ook besturingssystemen zoals Unix, Microsoft Windows, macOS en Linux zijn voor het grootste deel in C geschreven.

Sinds de tachtiger jaren is de syntax van C de basis geweest voor meerdere later populair geworden programmeertalen zoals C++, Java en C#. De training vormt daarom een goed fundament voor de training C++.

Inhoudelijk:

De training wordt gegeven door ervaren docenten die beschikken over veel praktische kennis. Bij de training wordt gebruik gemaakt van verhelderende voorbeelden, theoretische vraagstukken en praktische oefeningen die zijn afgestemd op de PLCnext Controller AXC F 2152.

De leerdoelen voor deze training zijn:

 

  • Een C-programma schrijven en testen met basis-statements.

  • Een C-programma schrijven met gebruik van de meest gangbare functies uit de standaardbibliotheek zoals console en file I/O, dynamisch geheugenbeheer, rekenkundige bewerkingen etc.

  • Een C-programma programmeren gebruikmakend van een hierarchie van ‘user defined data types.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor programmeurs en software engineers die programma’s in C willen kunnen lezen, aanpassen en schrijven. Voor deelname aan deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Algemene kennis van een andere hogere programmeertaal is echter bevorderlijk voor een snelle begripsvorming.

Dit levert de training Programmeren C op:

Na het doorlopen van de training is de deelnemer in staat om een ANSI C-programma’s te ontwikkelen, de complete ANSI C syntax te gebruiken en het werken met gestructureerde datatypes optimaal te kunnen toepassen.

Wilt u meer?

Vind nu de online training die voor u het meest geschikt is en word lid van de PLCnext Community. Van basiskennis tot hands-on programmeren, onze experts laten u live en online de wereld van PLCnext Technology zien. Profiteer van de kennis en ervaring van onze sprekers, stel uw vragen en kom in contact met andere gebruikers.