Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt. Lunch Link & learn Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen. Een kosteloze en informele kennissessie van max. 2 uur bij u op locatie, onder het genot van een door ons verzorgde lunch. Training Een combinatie van theorie en praktijk waarbij vaardigheden worden verbeterd/vergroot.
Basic
Advanced

Webinar

Smart Safe IO

Classificatie
InvesteringKosteloos
Ik heb interesse. Neem contact met mij op

De meeste machines zijn uitgerust met veiligheidsgerelateerde oplossingen. Van een relatief eenvoudig systeem met een deurschakelaar, een veiligheidsrelais en een motorcontactor tot complexe systemen met veiligheids-PLC’s en tientallen veiligheidsfuncties.

Smart Safe IO is een nieuwe manier om functionele veiligheid eenvoudig in uw automatiseringssysteem te integreren, onafhankelijk welke besturing of welk netwerk toepast wordt. Dit kan omdat de Smart Safe IO-modulen de veiligheidsfuncties zelf bewerken en de standaard besturing en het netwerk alleen als transportmiddel worden gebruikt. Daarbij voldoen de Smart Safe IO-modulen aan alle veiligheidseisen voor SIL 3 of PL e.

Inhoudelijk:

In dit webinar wordt de deelnemer geïnformeerd over de technologie achter de Smart Safe IO-modulen.

Onderstaande onderwerpen komen aan bod:

  • Positionering verschillende veiligheidsoplossingen.
  • De Smart Safe IO-techniek.
  • Black Channel principle.
  • Enable principle.
  • SafeConf software.
  • Verschillende netwerktopologieën.
  • Kenmerken Smart Safe IO-oplossing.

Wat heeft de deelnemer nodig?

  • Computer met internettoegang.
  • Headset met USB-aansluiting of losse ‘oortjes’ met eventueel een microfoon (de deelnemer kan via de chat vragen stellen).

 

Voor wie?

Een interessant webinar voor iedereen die op de industriële werkvloer in aanraking komt met het integreren van veiligheid in een automatiseringssysteem.

Dit levert het webinar Smart Safe IO op:

In dit webinar wordt de deelnemer geïnformeerd over de technologie achter de Smart Safe IO-modulen.