Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt. Lunch Link & learn Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen. Een kosteloze en informele kennissessie van max. 2 uur bij u op locatie, onder het genot van een door ons verzorgde lunch. Training Een combinatie van theorie en praktijk waarbij vaardigheden worden verbeterd/vergroot.
Basic
Advanced

E-learning

PLCnext Engineer eHMI

Ervaring van een deelnemer

‘‘Was wat sceptisch over een online training, maar ben positief verrast. Het concept om online trainingen te geven met technologie in de vorm van Teams past voor mij heel goed. Teamviewer gebruiken om het programmeer platform te bereiken en een camera op de hardware is geniaal! bandbreedte is daar wel een dingetje... echter maakte het de "expirience" zeer goed! scheelt weer een hoop grondstoffen en tijd (die we beiden maar weinig hebben en of kunnen betalen.)
Classificatie
InvesteringKosteloos
Locatie:Virtueel
E-learning volgen

De PLCnext Engineer programmeeromgeving stelt de programmeur in staat om PLCnext controllers te programmeren en HMI-pagina’s te implementeren. Deze e-learning module leert de deelnemers de basisvaardigheden voor het implementeren van HMI-pagina’s en bestaat uit informatie, screencast video’s, vragen en opdrachten. Een deelnemer zal ongeveer een tot twee uur nodig hebben om de module te doorlopen.

Inhoudelijk

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • de basisprincipes van de user interface;
  • het instellen van de webserver;
  • pagina’s en objecten aanmaken en de basisinstellingen;
  • gebruikers aanmaken en beheren;
  • expressies maken en het gebruik van custom symbols;
  • pagina-navigatie en het gebruik van libraries;
  • de principes van dynamics.

Voor wie?

Deze e-learning module is voor PLC-programmeurs die beschikken over basiskennis van IEC 61131-3 en de basisvaardigheden van PLCnext Engineer willen leren;
PLCnext Engineer is de programmeeromgeving van PLCnext Technology.


Dit levert de e-learning module PLCnext Engineer Basics op:

Na afloop van deze e-learning module is de deelnemer in staat om HMI-pagina’s te implementeren met PLCnext Engineer.

Wilt u meer?

Vind nu de online training die voor u het meest geschikt is en word lid van de PLCnext Community. Van basiskennis tot hands-on programmeren, onze experts laten u live en online de wereld van PLCnext Technology zien. Profiteer van de kennis en ervaring van onze sprekers, stel uw vragen en kom in contact met andere gebruikers.