Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt. Lunch Link & learn Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen. Een kosteloze en informele kennissessie van max. 2 uur bij u op locatie, onder het genot van een door ons verzorgde lunch. Training Een combinatie van theorie en praktijk waarbij vaardigheden worden verbeterd/vergroot.
Basic
Advanced

E-learning

PLCnext App voor App Store

Classificatie
InvesteringKosteloos
Locatie:Virtueel
E-learning volgen

De PLCnext Store biedt software-applicaties (apps) waarmee u direct en eenvoudig een PLCnext Control functioneel kunt uitbreiden. De openheid van de store stelt ook software engineers in staat om zelf apps te ontwikkelen en te verkopen. Deze e-learning module leert de deelnemers de basisvaardigheden voor het ontwikkelen van een app en bestaat uit informatie, screencast video’s, vragen en opdrachten. Een deelnemer zal ongeveer een tot twee uur nodig hebben om de module te doorlopen.

Inhoudelijk:

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De soorten apps die ontwikkeld kunnen worden;
  • Het bouwen van een app;
  • De registratie van een contributer op de PLCnext Store;
  • Het publiceren van een app in de PLCnext Store.

Voor wie?

Deze e-learning module is voor software engineers die beschikken over kennis van IEC 61131-3 en hogere programmeertalen zoals C en C++.

Dit levert de e-learning module PLCnext App voor App Store

Na afloop van deze e-learning module heeft de deelnemer inzicht verkregen in wat er nodig is voor de ontwikkeling van een app voor de PLCnext Technology en hoe deze op de PLCnext Store gepubliceerd kan worden.

Wilt u meer?

Vind nu de online training die voor u het meest geschikt is en word lid van de PLCnext Community. Van basiskennis tot hands-on programmeren, onze experts laten u live en online de wereld van PLCnext Technology zien. Profiteer van de kennis en ervaring van onze sprekers, stel uw vragen en kom in contact met andere gebruikers.