Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt. Lunch Link & learn Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen. Een kosteloze en informele kennissessie van max. 2 uur bij u op locatie, onder het genot van een door ons verzorgde lunch. Training Een combinatie van theorie en praktijk waarbij vaardigheden worden verbeterd/vergroot.
Basic
Advanced

Workshop PLCnext Technology 7,5

Classificatie
Investering€ 399,- excl. BTW en incl. starterkit (artikelnr. 5991085)
€ 195,- exclusief BTW en starterkit (artikelnr. 5991095)
Data:
4 november en 11 november 2020 09:00 - 16:00Online
12 november en 19 november 2020 09:00 - 16:00Online (VOL)
25 november en 26 november 2020 09:00 - 16:00Online (VOL)
1 december en 2 december 2020 09:00 - 16:00Online (VOL)
8 december en 9 december 2020 09:00 - 16:00Online
15 december en 16 december 2020 09:00 - 16:00Online
Direct inschrijven (mijzelf en/of anderen)

In verband met COVID-19 hebben we deze workshop omgezet naar een online variant waarbij we de kwaliteit, waar we voor staan, kunnen blijven garanderen. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op. 

In een snel veranderende wereld, waarin meer apparaten dan mensen met het internet zijn verbonden, zal ook de industriële automatisering een fundamentele verandering ondergaan.

Precies daarom is de PLCnext Technology ontwikkeld, een innovatief besturingsplatform dat compleet nieuwe vrijheidsgraden biedt. Geen beperkingen meer van gesloten, fabrikant specifieke systemen maar nieuwe mogelijkheden dankzij hét open en flexibele PLCnext platform!

Inhoudelijk:

Tijdens deze workshop maakt de deelnemer kennis met unieke kenmerken van de PLCnext Technology. De deelnemer leert hoe het platform is opgebouwd en krijgt een introductie in de onbegrensde mogelijkheden door de combinatie van realtime applicaties en open-source. De deelnemer verlaat de workshop met een compleet ingerichte programmeeromgeving inclusief starterkit en de benodigde kennis om een vliegende start te beleven met het platform.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor software engineers die hun grenzen willen verleggen en nieuwe kansen willen creëren binnen de industriële automatisering. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop, dient hij/zij basiservaring te hebben met programmeren.

Praktische informatie:

  • Vooraf ontvangt u de starterkit voorzien van de PLCnext Controller AXC F 2152, Axioline Smart Element I/O-modulen met 16 digitale ingangen, 16 digitale uitgangen en 4 analoge ingangen, schuif-potentiometer, drukschakelaars, netvoeding, Proficloud licentie en Patch-kabel.
  • De 2-daagse workshop (inclusief lunch) is iedere dag van 09.00 uur tot 16.00 uur en zal alleen bij voldoende deelname plaatsvinden.
  • De nettoprijs is € 399,- per persoon, excl. BTW
  • De 2-daagse workshop (inclusief lunch) is iedere dag van 09.00 uur tot 16.00 uur en zal alleen bij voldoende deelname plaatsvinden.

Dit levert de workshop PLCnext Technology op:

  • De deelnemer heeft kennis gemaakt met de unieke kenmerken van de PLCnext Technology.
  • De deelnemer heeft geleerd hoe hét open en innovatieve besturingsplatform in bedrijf kan worden genomen.
  • De deelnemer heeft geleerd hoe applicaties, ontwikkeld in PLCnext Engineer (IEC 61131-3) en Eclipse (C++) middels de Execution & Synchronisation Manager, gemanaged kunnen worden.
  • De deelnemer heeft geleerd hoe data consistent kan worden uitgewisseld tussen applicaties ontwikkeld in PLCnext Engineer (IEC 61131-3) en Eclipse (C++).
  • De deelnemer heeft de benodigde kennis om een vliegende start te beleven met het platform.
Download flyer ‘Web-Panels voor basistoepassingen’
Bestel hier uw Web-Panel

Review van deze workshop

‘Een goede instap tot de PLCnext Control, met daarbij een passende refresher omtrend het programmeren van PLC's.’