Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt. Lunch Link & learn Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen. Een kosteloze en informele kennissessie van max. 2 uur bij u op locatie, onder het genot van een door ons verzorgde lunch. Training Een combinatie van theorie en praktijk waarbij vaardigheden worden verbeterd/vergroot.
Basic
Advanced

Workshop

PLCnext Technology

Ervaring van een deelnemer

‘‘interessante cursus die laat zien welke mogelijkheden er zijn.
Classificatie
Investering€ 698,- per persoon / excl. BTW en incl. starterkit*
€ 398,- per persoon / excl. BTW en zonder starterkit
Maximaal 6 deelnemers
Data:
Klik op een datum om in te schrijven
09:00 - 16:00ZevenaarNederlands
09:00 - 16:00ZevenaarNederlands
09:00 - 16:00ZevenaarNederlands

In een snel veranderende wereld, waarin meer apparaten dan mensen met het internet zijn verbonden, zal ook de industriële automatisering een fundamentele verandering ondergaan.

Precies daarom is de PLCnext Technology ontwikkeld, een innovatief besturingsplatform dat compleet nieuwe vrijheidsgraden biedt. Geen beperkingen meer van gesloten, fabrikant specifieke systemen maar nieuwe mogelijkheden dankzij hét open en flexibele PLCnext platform!

Inhoudelijk:

Tijdens deze workshop maakt de deelnemer kennis met unieke kenmerken van de PLCnext Technology. De deelnemer leert hoe het platform is opgebouwd en krijgt een introductie in de onbegrensde mogelijkheden door de combinatie van realtime applicaties en open-source. De deelnemer verlaat de workshop met de benodigde kennis om een vliegende start te beleven met het platform.

Tijdens deze workshop komen niet alle mogelijkheden van de engineeringssoftware PLCnext Engineer aan de orde. Diegene die meer wil weten over de engineeringssoftware PLCnext Engineer, verwijzen wij naar de onderstaande e-learning modulen of het PLCnext Info Center: www.plcnext.help.

E-learning PLCnext Engineer Basics

E-learning PLCnext Engineer eHMI

Heeft u behoefte aan extra ondersteuning dan kunt u deelnemen aan de Training PLCnext Engineer.
Wenst u meer informatie over de Training PLCnext Engineer? Neem dan contact met ons op.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor software engineers die hun grenzen willen verleggen en nieuwe kansen willen creëren binnen de industriële automatisering. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop, dient hij/zij basiservaring te hebben met programmeren.

Praktische informatie:

  • De deelnemer ontvangt de starterkit voorzien van de PLCnext Controller AXC F 2152, Axioline Smart Element I/O-modulen met 16 digitale ingangen, 16 digitale uitgangen en 4 analoge ingangen, schuif-potentiometer, drukschakelaars, netvoeding en Patch-kabel.
  • De 2-daagse workshop is iedere dag van 09.00 uur tot 16.00 uur en zal alleen bij voldoende deelname plaatsvinden.
  • De nettoprijs is € 698,- per persoon, excl. BTW

Dit levert de Workshop PLCnext Technology op:

  • De deelnemer heeft kennis gemaakt met de unieke kenmerken van de PLCnext Technology.
  • De deelnemer heeft geleerd hoe hét open en innovatieve besturingsplatform in bedrijf kan worden genomen.
  • De deelnemer heeft geleerd hoe applicaties, ontwikkeld in PLCnext Engineer (IEC 61131-3) en Eclipse (C++) middels de Execution & Synchronisation Manager, gemanaged kunnen worden.
  • De deelnemer heeft geleerd hoe data consistent kan worden uitgewisseld tussen applicaties ontwikkeld in PLCnext Engineer (IEC 61131-3) en Eclipse (C++).
  • De deelnemer heeft de benodigde kennis om een vliegende start te beleven met het platform.

Wilt u meer?

Vind nu de online training die voor u het meest geschikt is en registreer u als lid van de PLCnext Community. Van basiskennis tot hands-on programmeren, onze experts laten u live en online de wereld van PLCnext Technology zien. Profiteer van de kennis en ervaring van onze sprekers, stel uw vragen en kom in contact met andere gebruikers.