Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt.
Basic
Advanced

Workshop PLCnext Technology 7,5

Classificatie
Investering€ 995,- inclusief starterkit (artikelnr. 5991085)
€ 295,- exclusief starterkit (artikelnr. 5991095)
Data28 oktober t/m 29 oktober 2019 09:00 - 16:00
10 maart t/m 11 maart 2020 09:00 - 16:00
Locatie Waalre
Direct inschrijven (mijzelf en/of anderen)

In een snel veranderende wereld, waarin meer apparaten dan mensen met het internet zijn verbonden, zal ook de industriële automatisering een fundamentele verandering ondergaan.

Precies daarom is de PLCnext Technology ontwikkeld, een innovatief besturingsplatform dat compleet nieuwe vrijheidsgraden biedt. Geen beperkingen meer van gesloten, fabrikant specifieke systemen maar nieuwe mogelijkheden dankzij hét open en flexibele PLCnext platform!

Inhoudelijk:

Tijdens deze workshop maakt de deelnemer kennis met unieke kenmerken van de PLCnext Technology. De deelnemer leert hoe het platform is opgebouwd en krijgt een introductie in de onbegrensde mogelijkheden door de combinatie van realtime applicaties en open-source. De deelnemer verlaat de workshop met een compleet ingerichte programmeeromgeving inclusief starterkit en de benodigde kennis om een vliegende start te beleven met het platform.

 

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor software engineers die hun grenzen willen verleggen en nieuwe kansen willen creëren binnen de industriële automatisering. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop, dient hij/zij basiservaring te hebben met programmeren.

Praktische informatie:

  • De starterkit bestaat uit PLCnext Controller AXC F 2152, digitaal in- en uitgangsmoduul, analoog in- en uitgangsmoduul, potentiometer, tuimelschakelaars, PROFICLOUD licentie, voedingspanningsschakelaar, netvoeding, patchkabel en documentatie.
  • De 2-daagse workshop (inclusief lunch) is iedere dag van 09.00 uur tot 16.00 uur en zal alleen bij voldoende deelname plaatsvinden.
  • De nettoprijs is € 995,- per persoon, excl. BTW en is geldig tot en met 31.12.2019.
  • De 2-daagse workshop (inclusief lunch) is iedere dag van 09.00 uur tot 16.00 uur en zal alleen bij voldoende deelname plaatsvinden.

Dit levert de workshop PLCnext Technology op:

  • De deelnemer heeft kennis gemaakt met de unieke kenmerken van de PLCnext Technology.
  • De deelnemer heeft geleerd hoe hét open en innovatieve besturingsplatform in bedrijf kan worden genomen.
  • De deelnemer heeft geleerd hoe applicaties, ontwikkeld in PLCnext Engineer (IEC 61131-3) en Eclipse (C++) middels de Execution & Synchronisation Manager, gemanaged kunnen worden.
  • De deelnemer heeft geleerd hoe data consistent kan worden uitgewisseld tussen applicaties ontwikkeld in PLCnext Engineer (IEC 61131-3) en Eclipse (C++).
  • De deelnemer heeft de benodigde kennis om een vliegende start te beleven met het platform.

Review van deze workshop

‘Een goede instap tot de PLCnext Control, met daarbij een passende refresher omtrend het programmeren van PLC's’