Legenda
E-learning Een online (interactive) manier van leren via een link op de website. Webinar Een online interatieve training die rechtstreek door een presentator wordt gegeven via webcam en microfoon. (Speed) seminar Een bijeenkomst waarbij een expert kennis deelt over een bepaalde technologie of thema. Uitwisseling van kennis staat voorop. Workshop Een bijeenkomst waarbij theorie en praktijk bij elkaar gebracht worden. Er wordt vaak aan de hand van opdrachten gewerkt. Lunch Link & learn Link & Learn is onze tijdelijke "corona-proof" variant tót we weer samen kunnen lunchen. Een kosteloze en informele kennissessie van max. 2 uur bij u op locatie, onder het genot van een door ons verzorgde lunch. Training Een combinatie van theorie en praktijk waarbij vaardigheden worden verbeterd/vergroot.
Basic
Advanced

Seminar

Draadloze Netwerken in de industrie

Classificatie
InvesteringKosteloos
Data:
Klik op een datum om je in te schrijven
13:30 - 20:00ZevenaarNederlands
13:30 - 20:00ZevenaarNederlands

Draadloze netwerken evolueren in een hoger tempo dan PC’s: van enkele Kbit/s naar meerdere Gbit/s in 15 jaar. Dat biedt mogelijkheden voor toepassingen waar we tot voor kort nog vast zaten aan bekabelde technieken. Maar draadloze netwerken zijn wel iets anders dan een traditioneel netwerk maar zonder kabels.

Programma:

  • Inleiding.

  • Engineering van draadloze netwerken: antennes, vermogens budgettering.

  • Storingsbronnen, foutdetectie en fout reparatie.

  • Specifieke mogelijkheden en kenmerken van Bluetooth, WiFi en Trusted Wireless.

  • Cybersecurity van draadloze netwerken.

  • Afsluiting met overzicht draadloze technieken.

Omdat industrieel WiFi in veel opzichten hetzelfde is als het gewone WiFi, profiteert uw netwerk thuis ook van de op deze dag opgedane kennis.

Voor wie?

Voor diegene die zijn/haar kennis en vaardigheden op het gebied van traditionele netwerken wil uitbreiden met een brede kennis van steeds vaker toegepaste draadloze netwerktechnologie. Zoals bijvoorbeeld: hardware engineers, engineers, projectleiders, inspecteurs, adviseurs en installateurs.

Dit levert het seminar Draadloze netwerken in de industrie op:

Na afloop van dit seminar is de deelnemer bekend met de mogelijkheden van de draadloze technieken WiFi, Bluetooth en Trusted Wireless. Er is voldoende kennis opgedaan om een keuze voor een technologie te maken bij een industriële toepassing.